Prijzen

De prijzen van de standaardpuzzels variëren van € 50,- tot € 350,- per stuk. Dit kan ook gelden voor het maatwerk als er maar genoeg puzzels tegelijk worden besteld.

Bij voldoende informatie brengen wij eerst vrijblijvend een offerte uit. Mocht u onzeker zijn over wat het beste voor uw site en doelgroep is, dan adviseren wij u daar gratis over. De specifieke prijzen zijn erg afhankelijk van het type puzzel, het bestelde aantal en de contractduur. Ook bij de goedkoopste standaardpuzzels wordt de puzzel speciaal voor uw bedrijf gemaakt wat betreft type, inhoud en vormgeving. Wij kunnen u vaak direct een exacte prijs geven. Neemt u daarvoor contact op met Peter Ritmeester: ritmeester@pzzl.com

Bij standaardpuzzels zit bij de prijs inbegrepen:

  • Puzzel op maat. Zo makkelijk of moeilijk als u maar wilt. Geheel op de doelgroep gericht. Bij woordpuzzels kan de woordkeuze op een bepaald thema of product gericht zijn.
  • Gratis advies over wat voor blad, krant, site en doelgroep de beste puzzels zijn. PZZL.com kan u ook adviseren over het opzetten van een bijzondere actie. Wij hebben veel ervaring met grootschalige puzzelacties en prijzenfestivals.

Bij maatwerk komt daar nog bij:

  • Vormgeving geheel op maat. Bij de kleuren en de omvang van de puzzel wordt bijvoorbeeld rekening gehouden met de layout van uw blad of website.
  • Ontwikkeling geheel nieuwe puzzeltypes. De ontwikkelingskosten vervallen al snel wanneer er vervolgens van hetzelfde type meer puzzels tegelijk worden besteld. Bijvoorbeeld gedurende een half jaar elke week een nieuwe puzzel volgens de nieuwe opzet.

smart puzzles